Nauris.fiHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan lucky käännös englanti-suomi

 • onnekas
  Olen onnekas, sillä minulla on varaa maksaa niistä. I was lucky enough to be able to afford to pay. Minä olin tarpeeksi onnekas ja pystyin olemaan läsnä kolmesta lapsestani kahden synnytyksessä. I was lucky enough to be present at the deliveries of two of my three children. Toivon vain, että oma alueeni olisi edes puoliksi niin onnekas saadessaan tällaista tukea - se ei koskaan ollut. I only wish that my own region was half as lucky - we never were - in achieving such help.
 • hyväonninen
 • onnellinen
  Euroopan parlamenttia ei kuitenkaan johda Salomon – mistä hän olkoon onnellinen. Solomon does not chair the European Parliament – lucky for Solomon. En voi kommentoida nimenomaista tapausta, jossa onnellinen arpajaisvoittaja oli voiton paljastuttua vähemmän onnekas, kun hänen yksityisyyttään loukattiin kuvatulla tavalla. . I cannot comment on the specific case of the lucky lottery winner, who, as it transpired, was not so lucky when it came to the invasion of privacy described. Mielestäni hän on oikeassa, ja on oikeastaan onnellinen sattuma, että tämä virstanpylväs toteutetaan muutamaa päivää ennen 50:ttä Eurooppa-päivää, jota vietetään ensi tiistaina. I think that she is right and it is indeed a lucky coincidence that this milestone should be reached a few days short of the fiftieth anniversary of Europe Day which will take place next Tuesday.
 • tuova

Sanan lucky määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja