ViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan lukewarm käännös englanti-suomi

  • haaleaTämä ehdotus on parhaimmillaankin haalea, eikä sillä ole mitään tekemistä esittämänne oikean diagnoosin kanssa, johon sinänsä yhdyn. This proposal is lukewarm at best and has nothing to do with the diagnosis you correctly offered and with which I agree.
  • laimeaEnergiatehokkuuden toimintasuunnitelmien osalta meillä oli melko laimea alku. Concerning the energy efficiency action plans, we had rather a lukewarm start. Voimme nyt tehdä alustavan arvion EU:n toiminnasta, ja minun on todettava, että tämä alustava arvio on jonkin verran laimea. Right now, we can make an initial assessment of the EU's action, and I have to say that this initial assessment is somewhat lukewarm. Kaupunkiympäristön teemakohtaisen strategian pitäisi olla rohkea ja edistyksellinen aloite, ei vain toiveajatteluun perustuva laimea suositus. The thematic strategy on the urban environment should be a brave and progressive initiative, not just a lukewarm recommendation of wishful thinking.
  • penseäTämän vuoden kertomus on tasapuolisempi, mutta sen sisältämä viesti on edelleen penseä. This year's report is more balanced, but it still sends a lukewarm message.
  • vaimea

Sanan lukewarm määritelmät

Esimerkit

  • Wash it in lukewarm water
  • My curry is lukewarm
  • The suggestion met with only a lukewarm response

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja