TietovisatReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan magnificent käännös englanti-suomi

 • suurenmoinen
  Se on suurenmoinen saavutus, jota meidän on ylistettävä jatkossakin. It is a magnificent achievement which we should continue to celebrate. Arvoisa puhemies, meillä on teissä suurenmoinen parlamentin edustaja. Mr President, you are a magnificent representative of what this House stands for. Tsunamiin annettu avustus oli suurenmoinen – osallistuin nimittäin asian hoitamiseen. The response to the tsunami was magnificent – I was caught up in the middle of it.
 • mahtava
  Saanko pyytää niitä, jotka jauhavat siitä, kuinka EU on mahtava masiina, kysymään tätä itseltään? May I ask those who bang on about the EU being this magnificent machine to ask themselves that question? Ennen kuin näihin kysymyksiin on saatu vastaus, voimme vain uskoa, että tämä on mahtava ideologinen dogmi, joka on suunniteltu oikeuttamaan maailmanhallituksen käyttöönotto. Until these questions have been answered, we can only believe that this is a magnificent ideological dogma designed to justify the introduction of a world government. Kusille syntyi myös Nimrod, josta tuli ensimmäinen mahtava hallitsija maan päällä. –1. Moos. 10:8
 • upea
  Lopuksi, tämä on upea osa Euroopan historiaa. In conclusion, this is a magnificent piece of European history. Reitti oli upea, mutta totesimme, että kanavaa käytetään aivan liian vähän tavarakuljetuksiin. The scenery is magnificent, but we noticed that the canal is underused for goods transport. Arvoisa komission jäsen, Hongkongissa meillä parlamentin jäsenillä oli upea näköala lahdelle, mutta jouduimme käyttämään kiikareita seurataksemme kokouksen työskentelyä. Commissioner, in Hong Kong, we parliamentarians had a magnificent view of the bay, but we had to use binoculars in order to follow the work of the Conference.
 • hieno
  Se on tuhottu, ja meillä onkin hieno tilaisuus olla osa uutta todellisuutta, jonka Latinalainen Amerikka ja Karibian alue ovat nyt esitelleet. It has been destroyed, and thus we have a magnificent opportunity to become part of the new reality now being introduced by Latin America and the Caribbean.

Sanan magnificent määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja