BlogitHoroskooppiVaihtoautotJääkiekon MMReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan maintain käännös englanti-suomi

  • pitääTämä linja on syytä pitää edelleen. This policy should be maintained. Nyt on aika pitää vauhtia yllä. Now is the time to maintain momentum. Joustavuus pitää siis säilyttää. Flexibility must therefore be maintained.
  • väittääHyvin perustein voidaan väittää päinvastaista. There are good grounds for maintaining the opposite. Jos joku väittää, että norsuilla on vankka asema, hän erehtyy. Whoever maintains that elephants are in a strong position is mistaken. Emme voi myöskään väittää, ettei terveystarkastuksia olisi tehty. Nor can we maintain that the relevant health checks were not carried out.
  • ylläpitääOn äärimmäisen tärkeää ylläpitää tämä tasapaino. It is extremely important to maintain that balance. Se luo ja ylläpitää ihmisten välisiä suhteita. It creates and maintains interpersonal relationships. Tämä ylläpitää alhaista hintatasoa, tämä ylläpitää helppoa pääsyä ja tämä ylläpitää työllisyyttä ja kasvua tällä alueella. This will maintain a low pricing level, easy access, and employment and growth in this area.

Sanan maintain määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja