TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan make it käännös englanti-suomi

 • ehtiä
  Ihmisillä oli erittäin suuria vaikeuksia ehtiä tänne 12. kerroksesta äänestystä varten, koska hissi pysähtyi joka ikisessä kerroksessa emmekä pystyneet nopeuttamaan sitä mitenkään. People on the twelfth floor had extreme difficulty getting here for the vote as the lift stopped on every single floor and we could not make it any quicker.
 • menestyä
 • päästä
  He ovat onnekkaita, sillä useat hukkuvat yrittäessään päästä EU:hun. They are the lucky ones; many drown striving to make it.
 • selvitä
  Ne ovat osoittaneet, että kilpailu ei sinällään voi aina selvitä ilman tukea, jos taustalla on suurempia kysymyksiä. They make it clear that competition per se cannot always manage without subsidies when there are higher objectives at stake. Yksi matkustaja selvisi lento-onnettomuudesta.Pienilläkin tuloilla selviää kun elää säästeliäästi.
 • selviytyä
  Meidän on tunnustettava oma vastuumme siitä, että he voivat selviytyä ja elää vapaasti ja arvokkaasti. We must acknowledge our own responsibility to make it possible for them to survive and live in freedom and dignity. Meidän on tehtävä hyvin selväksi yksimielisyytemme siitä, että koordinoinnin on oltava eurooppalainen tehtävä, jos haluamme selviytyä haasteista menestyksellisesti. We have to make it quite clear that we agree that if we wish to respond successfully to the challenges coordination has to be a European task. Kehotan myös komissiota ja muita ryhtymään toimiin, jotta juntalle tehtäisiin selväksi, että demokratia ja sitoutuminen ulkomaailmaan ovat ainoa tapa selviytyä tästä kriisistä. I also call on the Commission and others to take steps to make it clear to the junta that democracy and engagement with the outside world are the only viable ways out of the crisis.

Sanan make it määritelmät

Esimerkit

 • He never made it to Italy despite talking about it all his life.
 • I cant make it to the concert; I have to work.
 • Im not just going to make it; Im going to make it big.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja