HoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihdeJääkiekon MM

Sanan manifesto käännös englanti-suomi

  • manifestiNäin Ventotenen manifestissa todettiin. This is what the Ventotene Manifesto said. Siitä ei saa muodostua vain tyhjä manifesti. It cannot be simply an empty manifesto. Teksti on imperialismin manifesti. This text is an imperialist manifesto.
  • julistuskirjaTeidän Keisarillisen Majesteettinne Julistuskirja viime helmikuun 3 / 15 päivältä on kaikkialla Suomessa herättänyt hämmästystä ja surua. (Suuri adressi
  • ohjelmajulistusSe on globalistien puolueen ohjelmajulistus. That is the manifesto of the globalist party. Tämän kehyksen sisällä tarvitaan ohjelmajulistus, päätöslauselma, jolla olisi samanlainen merkitys kuin toukokuun 8. päivällä 1950 on eurooppalaisille. In this framework, a manifesto is needed, a resolution which will be the equivalent of what 8 May 1950 meant for Europe. Tulevan komission on tietenkin luonnosteltava oma ohjelmansa, mutta minun tehtävänäni ei ole nyt kertoa teille, mitä seuraavan komission ohjelmajulistus sisältää. The future Commission must, of course, develop its own programme, but it is not for me, now, to tell you what will be in the next Commission's manifesto.

Sanan manifesto määritelmät

Esimerkit

  • A creed is a manifesto of religious or spiritual beliefs

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja