Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan manoeuvre käännös englanti-suomi

  • manööveri
    Rehellisesti sanoen minusta tämä manööveri on työtä hidastuttava ja työjärjestyksen vastainen. Frankly, it seems to me that this is a manoeuvre to buy time, and it also goes beyond any Rules of Procedure. Haluan tietää, onko syy parlamentin vai komission henkilökunnan, ja haluan tietää, onko kyseessä hallinnollinen kömmähdys vai poliittinen manööveri! I want to know whether the failure is in Parliament's or the Commission's services, and I want to know whether it is a simple administrative blunder or a political manoeuvre! Ne on suunniteltava ja sijoitettava tai suojattava siten, että ehkäistään se, että tahaton liike tai muu manööveri vaarantaisi koneenkäyttäjän turvallisuuden. They must be designed and located, or protected, so as to prevent any involuntary movement or other manoeuvre that could endanger the machinery operator.
  • liike
    Ne on suunniteltava ja sijoitettava tai suojattava siten, että ehkäistään se, että tahaton liike tai muu manööveri vaarantaisi koneenkäyttäjän turvallisuuden. They must be designed and located, or protected, so as to prevent any involuntary movement or other manoeuvre that could endanger the machinery operator. Vähemmistöjen kohtelu vihollisina ja naapurimaan panttivankeina on taantumuksellinen poliittinen liike, johon poliittinen johto tavallisesti ryhtyy kohdatessaan vaikeuksia. The treatment of minorities as enemies and hostages of a neighbouring country is a regressive political manoeuvre usually seized upon by a political leadership when facing difficulties. heilurin toistuva liike

Sanan manoeuvre määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja