HoroskooppiBlogitVaihtoautotViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan manufacture käännös englanti-suomi

 • valmistaa
  Vain virallisessa lääkemääräyksessä ilmoitettu määrä saataisiin valmistaa. Only the tonnage specified on the official prescription should be manufactured. Jos minulta kysytään mielipidettä jalkaväkimiinoista, minä olen sillä kannalla, että niitä ei pitäisi valmistaa koko maailmassa. My opinion on anti-personnel mines is that their manufacture should be halted world-wide. Valmistajat sanovat, että jos tämä tarkistus hyväksytään, ne eivät voi enää valmistaa tällaisia laitteita. Manufacturers say that if this amendment goes through, they will no longer be able to manufacture these goods.
 • tuottaa
  Mehän tiedämme, että johtavat PVC:n valmistajat voivat yhtä hyvin tuottaa vaihtoehtoja. After all, we know that the leading PVC manufacturers are just as capable of producing the alternatives. EU:n varaosien valmistajat voivat tuottaa Euroopan unionissa varaosia myös tuonti- ja vientimarkkinoille. EU parts manufacturers will be able to produce in the European Union parts for supplying import and export markets. Haluamme antaa tuottajille mahdollisuuden tuottaa tuotteita ko'oissa, jotka sopivat erisuuruisille perheille. We want to give manufacturers the flexibility to produce products in different sizes that would suit different family sizes.
 • väärentää (todisteita
 • valmistus
  Sen jälkeen valmistus olisi mahdollista ilman lisenssejä. Manufacture would then be licence-free. Ei riitä, että valmistus kielletään. It is not enough to prohibit manufacture. Tiedän yhden keinon: kansallistetaan niiden valmistus ja kauppa. I know one way: nationalise the manufacture and trade.

Sanan manufacture määritelmät

Esimerkit

 • to manufacture wool into blankets

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja