TietovisatTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan manufacturing käännös englanti-suomi

 • teollisuus
  Näitä ovat maatalouden ja tilatukien lisäksi myös teollisuus, palvelut ja säännöt. These include not only agriculture and farm tariffs, but also manufacturing, services and rules. Kemian teollisuus on yksi Euroopan suurimmista tehdasteollisuuksista. The chemicals industry is one of Europe' s largest manufacturing industries, employing 1.7 million people. Se on erittäin tärkeää pienille ja keskisuurille yrityksille sekä teollisuus- ja käsityöalan yrityksille. It has particular significance for small and medium-sized businesses and industrial and manufacturing enterprises.
 • teollisuusyritys
 • tuotannollinen
  tuotannolliset ongelmat
 • tuotanto
  EU:n tuotanto- ja jalostusteollisuus kärsivät nyt halpatuonnista. Cheap imports are now the scourge of EU manufacturing and processing industries. Tuotanto siirtyy alueille, joissa on erittäin matalat palkat ja vielä vaarallisemmat työolot. Manufacturing is moving to areas with ever lower salaries and ever more dangerous working conditions. Tekstiiliteollisuuden on toimittava epätasa-arvoisissa kilpailuolosuhteissa ja sen on sovellettava korkeampia, tuotanto-, työ-, terveys-, ja ympäristövaatimuksia. The textile industry has to withstand unequal competition conditions and apply higher manufacturing, work, hygiene and ecological standards.
 • tuotanto-
  EU:n tuotanto- ja jalostusteollisuus kärsivät nyt halpatuonnista. Cheap imports are now the scourge of EU manufacturing and processing industries. Tekstiiliteollisuuden on toimittava epätasa-arvoisissa kilpailuolosuhteissa ja sen on sovellettava korkeampia, tuotanto-, työ-, terveys-, ja ympäristövaatimuksia. The textile industry has to withstand unequal competition conditions and apply higher manufacturing, work, hygiene and ecological standards. Uudet työskentely-, tuotanto-, innovointi- ja kaupankäyntimenetelmät pakottavat työntekijät jatkuvasti kyseenalaistamaan omia taitojaan ja osaamistaan. New ways of working, manufacturing, innovating and trading are forcing workers to continually call into question their own knowledge and skills.
 • valmistus
  Sillä viime kädessähän myyntihinta muodostuu valmistus- ja lisenssimaksuista. Let us not forget that the selling price is a combination of manufacturing costs and licence fees. He työskentelevät enimmäkseen kaivos-, rakennus-, valmistus-, metsä- ja kuljetusteollisuudessa. These are mainly those working in the mining, building, manufacturing, forestry and transport industries. EU:n militarisointi, mukaan luettuna aseiden valmistus, on tie, jota EU:n pitäisi ehdottomasti karttaa. The militarisation of the EU, including arms manufacturing, is a path that the EU should definitely avoid.

Sanan manufacturing määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja