ReseptitHoroskooppiTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan many käännös englanti-suomi

  • moniLiian moni työpaikka on vaakalaudalla. There are too many jobs at stake. Myös terrorismi otettiin esille; siitä puhui moni. Terrorism was spoken of; many people mentioned it. Se on monille ihmisille erityinen paikka. It is a special place for many people.
  • montaTähän on monta erilaista ratkaisua. There are many ways to go about this. Tämähän on sanottu monta kertaa. This has been said many times. Siinä oli monta konkreettista seikkaa. There are many specific points.
  • useaArvoisa puhemies, usea taho uhkaa biologista monimuotoisuutta. Mr President, our biodiversity is exposed to many threats. Tämänhetkinen tilanne on huolestuttava: vaikka EU:n laajentumisesta on kulunut jo yli vuosi, usea uusille jäsenvaltioille varattu vakinainen virka on yhä täyttämättä. The current situation is worrying: despite more than a year having already passed since EU enlargement, many permanent posts set aside for the new Member States still remain vacant. Usea vanhus on yksinäinen. Useat vanhukset ovat yksinäisiä.

Sanan many määritelmät

  • . Named after a Colonel Many

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja