Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan meaningful käännös englanti-suomi

 • merkitsevä
  Yhteenvetona voidaan todeta, että vertaus Saksaan voi olla merkitsevä. To conclude, the comparison with Germany might be meaningful.
 • merkittävä
  Se olisi merkittävä ja järkevä ele. This would be a strong signal, which would be meaningful. Se, että tapaamme Strasbourgissa, on minulle erityisen merkittävä asia. That we meet in Strasbourg is especially meaningful to me. Merkittävä apu ei tarkoita sitä, että lähetämme heille muutaman ylimääräisen veneen Välimereltä. Meaningful help does not mean sending one or two redundant boats from the Mediterranean.
 • merkityksellinen
  Haluamme olla Irakille merkityksellinen kumppani. We want to be a meaningful partner for Iraq. Julkilausuman on oltava merkityksellinen ja sitä on seurattava konkreettisia toimenpiteitä. This statement must be meaningful and it must be followed by concrete measures. Osoittakaamme, että Eurooppa-valmistelukunnan perusoikeuskirjan 2 artikla, joka koskee oikeutta elämään, on todellakin merkityksellinen. Let us give meaningful expression to Article 2 of the European Convention on Human Rights which is the right to life.
 • järkevä, mielekäs
 • mielekäs
  En ole varma, onko kyseinen päivämäärä mielekäs. I am not sure that particular date is meaningful. Tekstin pitäisi olla mahdollisimman mielekäs ja kauaskantoinen. It should be as meaningful and far-reaching as possible. Tälle annan varmasti kaiken tukeni - mutta siinä tapauksessa on pidettävä mielekäs kuulemistilaisuus. I would certainly support that - but there has to be meaningful consultation.
 • paljonpuhuva
 • puhuva

Sanan meaningful määritelmät

Esimerkit

 • I think we made a meaningful contribution to this project today.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja