TietovisatVaihtoautotNauris.fiReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan meaningless käännös englanti-suomi

 • merkityksetön
  Tämä ei todellakaan ole merkityksetön kysymys. This is absolutely not a meaningless question. Arvoisa puhemies, minun on todettava Karasin puheen olevan merkityksetön. Mr President, I have to describe Mr Karas's speech as meaningless. Nyt havaitsemme, että koko tämä aikaa vievä prosessi oli merkityksetön farssi. Now we find that the whole time-consuming process was a meaningless charade.
 • mitätön
  Havaitsemamme vaihtelu oli mitätöntä.Kaksivuotiaiden lasten keskenään tekemä sopimus on mitätön, koska he ovat oikeustoimikelvottomia.
 • ajatukseton
 • mieletön
  Kun mieletön väkivalta on nyt jatkunut Lähi-idässä jo kuukausia, meidän kaikkien on hellittävä ja ruokittava jokaista pientäkin toivon hiventä. After months of heartrending and meaningless violence in the Middle East, we must now nurse and foster each and every glimmer of hope. Toi sun maalauksesi on aivan mieletön! Se on niin hieno, ettei sitä voi oikein käsittää.
 • mitäänsanomaton
 • sisällyksetön
  Muussa tapauksessa sanasta "solidaarisuus" tulee pian sisällyksetön. Otherwise, the word 'solidarity' will soon become meaningless. Se soveltuisi hyvin sekä komissiolle että erityisesti neuvostolle, sillä mielestäni herra Hendersonin Burmaa koskeva vastaus oli melko sisällyksetön. That would suit both the Commission but also, in particular, the Council because I think Mr Henderson's answer on Burma was rather meaningless.
 • tarkoitukseton
  Voin yhtyä siihen, mitä edelliset puhujat ovat sanoneet, että toimintaohjelmakeskustelu on aika tarkoitukseton. I can agree with what the previous speakers said, that the work programme debate is quite meaningless. Kun otamme huomioon direktiivin 90/220/ETY tavoitteen ja ne puitteet, joissa teemme työtä, se olisi näkemykseni mukaan melko tarkoitukseton keskustelu. In view of the purpose of directive 90/220/EEC, and the framework within which we are working, this would, in my view, be a somewhat meaningless debate.
 • tolkuton
  tolkutonta menoa

Sanan meaningless määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • The word "gugugu" is meaningless in English
 • All our efforts were ultimately meaningless
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja