BlogitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan means käännös englanti-suomi

 • välineArvoisa puhemies, talousarvio on väline eikä tavoite. The budget is a means, not an end. Se tarkoittaa sitä, että meillä on kaksinkertainen väline. This means we have a dual instrument. Meillä on nyt mietinnön ansiosta väline tämän suorittamiseksi. This report offers us a means of doing so.
 • keinoSen on oltava keino, ei päämäärä. It must be a means, not an end. Se on keino saada aikaan poliittinen unioni. It is a means to political union. Jos laajentuminen on keino, mikä on päämäärä? If it is a means, what is the end?
 • tapaTämä olisi vain toinen tapa horjuttaa varsinaista WTO-prosessia. That would be another means of undermining the actual WTO process. Vapauttaminen ei suinkaan ole ainoa tapa eurooppalaistaa liikennepolitiikkaa. Liberalisation is by no means the only way to Europeanise transport policies. Hyvät kollegat, tämä on paras tapa torjua barbarismia. Ladies and gentlemen, that is the best means we all have of combating barbarity.
 • varallisuus
 • varatMeillä on oltava tahtoa järjestää riittävät varat näiden kunnioitettavien tavoitteiden täyttämiseksi. We have to will the proportionate means to match these pious ends. On tärkeää, että näiden hankkeiden toteuttamiseen osoitetaan riittävät varat. In order to accomplish these projects, sufficient means are indeed necessary. Lopuksi kysymys, joka jää jäljelle: " Missä ovat nyt varat päämäärämme saavuttamiseksi?" My parting question is: ' What has happened to the means for our ambitions?' .

Sanan means määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja