BlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan media käännös englanti-suomi

 • media
  Media 2007 on ensimmäinen laajentumisen jälkeinen ohjelma. MEDIA 2007 is the first post-enlargement programme. Luotan siihen, että Media 2007 -ohjelmasta on todellakin hyötyä. I trust the MEDIA 2007 programme will not go to waste. Azerbaidžanin media ei ole vapaa. The media in Azerbaijan is not free.
 • tiedotusvälineet
  Muut tiedotusvälineet eivät huomanneet niitä. Other media remained unaware of them. Tämä johtaa tiedotusvälineet ja ulkopuolisen maailman harhaan. It misleads the media and the outside world. Myös tiedotusvälineet lietsoivat paniikkia. The media also contributed to the panic.
 • viestimet
  Puolan viestimet kutsuivat kokousta omituisimmaksi EU:n huippukokoukseksi. The Polish media called it one of the most bizarre EU summits. Tästä huolimatta painetut viestimet uhkaavat jäädä taka-alalle. Despite this, print media are threatened by an ambush. Hän toteaa, että audiovisuaaliset viestimet ovat ottaneet etumatkaa lehdistöön nähden. She notes that the audiovisual media have an edge over the written press.
 • mediapimento
  Hackathon-tapahtumassa pyrittiin kehittämään mediapimennossa elävän Pohjois-Korean tiedonkulkua parantavia sovelluksia ja innovaatioita. (tekniikkatalous.fiMaahanmuuton mediapimento: Dalai Lama puhui, eikä yksikään uutisoinut (suomenuutiset.fi
 • tiedotusväline
  Sota on parempi tiedotusväline yhteiskunnassa. War is better in a media society. Unionin tiedotusväline- ja elokuvapolitiikassa on valtavasti parantamisen varaa. There is a huge need to improve European media and cinema policy. Tiedotusväline ei edusta liberalismia eikä moniarvoisuutta, eikä ainakaan tällä hetkellä toimituksellista vapautta, tai ainakaan niin paljon kuin pitäisi. There is no liberalism or pluralism in the media and no editorial freedom at present, or at least not as much as there should be.
 • viestin

Sanan media määritelmät

 • , originally inhabited by the Medes

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja