BlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisat

Sanan mediation käännös englanti-suomi

  • sovittelu
    Sovittelu siviili- ja kauppaoikeuden alalla ( Mediation in civil and commercial matters ( Sovittelu siviili- ja kauppaoikeuden alalla (äänestys) Mediation in civil and commercial matters (vote) Kabilan on myös hyväksyttävä kansainvälinen sovittelu ja kapinallisten pitää saada näytellä osaa siinä, muuten sovittelu ei ole mahdollista. He will also have to accept international mediation which has to involve the rebels, otherwise there can be no mediation.
  • välitys
    Olen vakuuttunut siitä, että kansainvälinen välitys on toivottavaa ja välttämätöntä. I am convinced that international mediation is desirable and necessary. Kun nyt itsekin toimimme välittäjinä, voimmekin kysyä: millaiseen tulokseen tämä välitys on johtanut? As a mediator ourselves we might ask the question: what kind of result has this mediation achieved? Kuulkaamme angolalaisia, luottakaamme, että maan sisäinen välitys ja kansalaisliikkeiden tarmokkuuden avulla voidaan onnistua siinä, missä kansainvälinen välitys epäonnistui. Let us listen to the Angolans, let us trust that internal mediation and the energy of the civil movements can succeed where international mediation has failed.

Sanan mediation määritelmät

  • Negotiation to resolve differences conducted by some impartial party

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja