VaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan mediocre käännös englanti-suomi

 • keskinkertainen
  Komissio on painostuksen ansiosta onneksi joutunut tarkastelemaan tekstiä uudelleen, mutta se on edelleen keskinkertainen ja vaarallinen. Under pressure, the Commission has fortunately had to review its text, which is still mediocre and dangerous. Yksinkertaistetusti sanottuna Euroopasta uhkaa tulla keskinkertainen toimija globaalilla tieteellisellä ja taloudellisella näyttämöllä. Put in simpler terms, Europe is under threat of turning into a mediocre actor on the global scientific and economic stage. Yksiselitteisesti demokraattisiin periaatteisiin perustuva kriteeri olisi ollut parempi kuin keskinkertainen, pahansuopa vaatimus, jonka yhteydessä ei nähty määrärahojen leikkaamista pidemmälle. A criterion based on unambiguously democratic principles would have been better than a mediocre, mean-spirited criterion that was unable to look beyond the scarcity of funding.
 • hääppöinen
 • keskimääräinen
  järven keskimääräinen syvyys
 • keskiverto
  Näin toimii keskiverto murtomies.Miten on oppikirjoissa tavattava, kahden janan keskiverron piirtämistä koskeva sääntö muodostettava, jos puoliympyrän asemesta piirretään mielivaltainen segmentti.

Sanan mediocre määritelmät

Esimerkit

 • Im pretty good at tennis but only mediocre at racquetball

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja