TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan mediterranean käännös englanti-suomi

  • mediterraaninen
  • välimerellinen
    Tiedämme, että Tunisia on ollut Euro-Välimeri-kumppanuuden jäsen ja että sillä on välimerellinen ja demokraattinen kutsumus. We know that Tunisia has been a member of the Euro-Mediterranean Partnership, and has a Mediterranean inclination and a democratic inclination. Euroopalla on vuosituhantinen kiinteä välimerellinen yhteys Lähi-itään ja ainutlaatuista alueen asiantuntemusta. Europe has a solid, one thousand-year-old Mediterranean connection to the Middle East and an unparalleled knowledge of the region. Välimerellinen kohteliaisuus vaatii tätä tavallisestikin, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa esittelijät ovat todellakin kiitoksensa ansainneet. This is something that Mediterranean courteousness would normally always demand, but in this specific case both rapporteurs have really earned these thanks.
  • Välimeren
    Välimeren alue on otettava huomioon jatkossakin. So must the Mediterranean region. Päätöslauselma Välimeren-politiikasta Resolution on Mediterranean policy Algeria on Välimeren alueen yhteistyökumppani. Algeria is a Mediterranean partner.
  • Välimeri
    Euro-Välimeri-suhteet - Euro-Välimeri-alueen vapaakauppa-alueen perustaminen (keskustelu) Euro-Mediterranean relations - Euro-Mediterranean Free Trade Area (debate) Euro-Välimeri-suhteet (äänestys) Euro-mediterranean relations (vote) Pohjanmeri ei ole yhtä kuin Välimeri. The North Sea is not the Mediterranean.

Sanan mediterranean määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja