ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan mediterranean sea käännös englanti-suomi

  • VälimeriVälimeri on historiallisesti pikemminkin yhdistänyt kuin erottanut. Historically, the Mediterranean Sea united rather than divided. Tämä toinen järjestelmä on osoittautunut tehottomaksi, sillä miksi Välimeri on niin likainen? This second system has proved to be ineffective, otherwise why would the Mediterranean Sea be so dirty? Välimeri on koetinkivi, jolla mitataan Euroopan unionin kyky toimia oman mantereen ulkopuolella. The Mediterranean Sea is the testing ground for the European Parliament' s capacities to act outside the borders of the Union.
  • sisämeriMustameri on sisämeri.
  • välimeriVälimeri on historiallisesti pikemminkin yhdistänyt kuin erottanut. Historically, the Mediterranean Sea united rather than divided. Tämä toinen järjestelmä on osoittautunut tehottomaksi, sillä miksi Välimeri on niin likainen? This second system has proved to be ineffective, otherwise why would the Mediterranean Sea be so dirty? Välimeri on koetinkivi, jolla mitataan Euroopan unionin kyky toimia oman mantereen ulkopuolella. The Mediterranean Sea is the testing ground for the European Parliament' s capacities to act outside the borders of the Union.

Sanan mediterranean sea määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja