HoroskooppiBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan merge käännös englanti-suomi

 • fuusioida
 • fuusioitua
  Auringossa tapahtuu fuusioreaktiota jossa kevyet vety-ytimet fuusioituvat heliumiksi.
 • sulautua
  Siinä on kyse siitä, että suuret yritykset voivat sulautua toisiinsa ja kasvaa suurtakin suuremmiksi maailmanlaajuisesti ja että yritykset voivat myös aloittaa innovoinnin. It is about allowing big companies to merge and grow bigger and bigger on the global scene, and about allowing new companies to open up to new innovations. Minä sulauduin maailmankaikkeuteen ja kuolin aivosyöpään.
 • liittyä yhteen
  Myös niiden oikeudellinen asema on varmempi. Ne voivat ostaa toisia yrityksiä tai liittyä yhteen toisten yritysten kanssa, kun taas monopolit eivät voi toimia näin. They will be better placed legally as well, free as they are to buy up or merge with other companies; that door is closed to the monopolies.
 • sekoittua
  Vesi ja öljy sekoittuvat huonosti, jos lainkaan.Ilman ja bensan sekoittuessa muodostuu räjähtävä seos.Samannäköiset henkilöt saattavat sekoittua mielessämme.
 • sulauttaa
  Sen jälkeen voimme tutkia, kannattaisiko ne sulauttaa toisiinsa, mikä saattaa hyvinkin osoittautua järkeväksi. After that, we can examine whether it would be worthwhile, as may well prove to be the case, to merge them. Rajatylittävistä fuusioista annetun direktiivin nojalla yritys voi erityisesti perustaa tytäryhtiön toiseen maahan ja sitten sulauttaa olemassa olevan yrityksen kyseiseen tytäryhtiöön. In particular, the Cross-Border Mergers Directive allows a company to set up a new subsidiary in another country and then merge its existing company with that subsidiary. Äänesti tämän asiakirjan puolesta, jolla on määrä sulauttaa tiettyjä Välimeren yleisen kalastuskomission (GFCM) toimenpiteitä yhdeksi yhteisön säädökseksi. I voted in favour of this document, which aims to merge certain measures adopted by the General Fisheries Commission for the Mediterranean (GFCM) into a single piece of EU legislation.
 • yhdistää
  Komission jäsenten Rehnin ja Barnierin virat voitaisiin tulevaisuudessa yhdistää. In future, we could merge Mr Rehn's and Mr Barnier's posts. Näitä järjestelmiä ei pitäisi yhdenmukaistaa tai yhdistää toisiinsa. These systems should not be made uniform or merged into one. Aikomuksenani ei ole yhdistää järjestelmiä vain pelkän yhdistämisen ilosta. It is therefore not my intention to merge for the sake of it.
 • yhdistyä
  Jos suuret maat haluavat esiintyä yhdessä, niiden pitää yhdistyä yhteiseksi valtioksi. If the large countries want to act jointly, they must merge to form a common state.
 • yhtyä
  Tiemme yhtyivät silloin.Järven alapuolella virtaan yhtyy Töysänjoki.Yhdyn mielipiteeseesi.

Sanan merge määritelmät

Esimerkit

 • Headquarters merged the operations of the three divisions.
 • The two companies merged.
 • The lanes of traffic merged.
 • There are often accidents at that traffic merge.
 • The merge of the two documents failed.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja