ViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan might käännös englanti-suomi

 • voima
  Valloittamalla Georgian se on haastanut kansainvälisen turvallisuusjärjestelmän perusteet ja pyrkinyt korvaamaan ne mallilla ”voima on oikeutta”. By invading Georgia it has challenged the fundamentals of the international security system, trying to replace it with the model of 'might is right'. Toivokaamme, ettei meitä koskaan tänä aikana pyydetä alistumaan ja toteamaan, että oikeus riippuu koosta, numeroista ja vallasta ja että voima menee oikeuden edelle eikä päinvastoin. Let us hope that we will never be asked to succumb and say that justice lies with size, numbers and power in this age, that might makes right and not vice versa. Meillä on siis hallussamme järki ja voima, ja tästä syystä sanon teille, arvoisa ministeri, että me voimme olla ja meidän on oltava strategisesti kaukokatseisia ja taktisesti joustavampia. Right and might are on our side then, and I therefore say to you, Mr Fischer, that we can and must be far-sighted in our strategy and more flexible in our tactics.
 • saattaa
  Myös kieli saattaa olla syynä valintaan. There might be a language link. Lopuksi, WTO-sopimus saattaa tehdä... Lastly, the WTO deal might make ... Lopulta se saattaa nähdä valon. Finally it might just see the light.
 • kyky
  Teoreettisen tiedon nopea oppiminen edellyttää hyvää kykyä poimia olennainen ja jäsennellä se.Sanotaan, että monilla eläimillä on erityinen kyky havaita maanjäristyksiä ennen seismologisten laitteiden reagointia.Joillakin aineilla on erityisen hyvä kyky sitoa vettä.
 • mahti
  Ainoa ratkaisu on ottaa asia jämäkästi esille ja osoittaa Venäjälle, että sillä on vastassaan koko Euroopan unionin mahti. The only solution is to raise the issue in no uncertain terms and to show Russia that it has to deal with the might of the entire European Union.

Sanan might määritelmät

Esimerkit

 • He pushed with all his might, but still it would not move.
 • I might go to the party, but I havent decided yet
 • He asked me if I might go to the party, but I havent decided yet
 • I thought that I might go the next day
 • Hey man, you might have warned me about the thunderstorm
 • I might be in a wheelchair, but I still want to be treated as a lady
 • Might I take the last biscuit?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja