TietovisatBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan migration käännös englanti-suomi

 • muutto
  Muutto Eurooppaan on sekä tarpeen että suotavaa, samoin muuttaminen Euroopassa. Indeed migration into Europe is both necessary and desirable, along with migration within Europe. Jäsenvaltioita huolestuttaa kuitenkin myös taloudellinen muutto, varsinkin vasta viimeksi liittyneitä. And yet, economic migration also concerns many EU Member States, especially those which acceded more recently. Se merkitsee sitä, että muutto maaseutualueelta kaupunkeihin kiihtyy yhä. This means that migration from rural areas to the towns will increase even further.
 • migraatio
 • muuttoliike
  Muuttoliike on ilmiönä yhtä vanha kuin ihmiskunta itse. The phenomenon that is migration is as old as mankind itself. Muuttoliike on toinen erittäin tärkeä uusi ulkopoliittinen aihe. Migration is another very important new topic on foreign policy. Voin englantilaisena sanoa teille: hyvin hallinnoitu muuttoliike? As an Englishman, I can tell you: managed migration?
 • vaellus
  Lisäksi Itämeren ilmasto muuttuu, ja eri kalalajit sopeutuvat siihen, ja näin ollen myös niiden vaellus- ja kutukäyttäytyminen muuttuu. Furthermore, the climate in the Baltic Sea is changing, and different species of fish are adapting to this, meaning that their migration and spawning patterns are also changing.

Sanan migration määritelmät

 • An instance of moving to live in another place for a while
 • Movement in general
 • Instance of changing a platform from an environment to another one

Esimerkit

 • The migration of lead from a can to the food inside it can cause lead poisoning.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja