BlogitReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan minor käännös englanti-suomi

 • alaikäinen
  On mahdollista, että hän ei ollut alaikäinen. It is possible that he was not a minor. Puhun kokemuksesta, sillä Internetissä on paljon sellaista, joka ärsyttää minuakin, vaikka en olekaan alaikäinen. I speak from experience, for there is much to be found there that bothers me, too, even though I am not a minor. Tällä hetkellä alaikäisiä tuomitaan kuolemanrangaistukseen Iranissa ja yksi alaikäinen, 16-vuotias Ateqeh Rajabi, on hirtetty. Today, minors are being sentenced to death in Iran and one, Ateqeh Rajabi, aged 16, has been hanged.
 • molli
  a-molli, fis-molli, mollisointu
 • vähäinen
  Tämä ei ole yksittäinen saati sitten vähäinen ongelma. This is not an isolated or indeed a minor problem. Vain yksi tarkistus, joka on hyvin vähäinen, on sisällytetty kantaan muuttumattomana. Only one amendment, a very minor one, is included unchanged. Sosialistien mielestä tarkistus ei ole vähäinen yksityiskohta, pelkkä naisten ongelma. The Socialists feel that this amendment is not a minor detail, a mere woman's problem.
 • minori
 • sivuaine
 • sivuaineopiskelija
 • suorittaa sivuaine
 • vähämerkityksinen
 • vähäpätöinen
  Älkää luulkokaan, että kyseessä on mikään vähäpätöinen ongelma. Do not think that this is a minor problem. Periaatteessa kysymys on vähäpätöinen ja näennäisen rutiininomainen. This might appear to be a minor issue, almost a routine matter. Ihmisoikeudet eivät ole vähäpätöinen kysymys vaan poliittisten toimiemme lähtökohta. Human rights are not a minor issue, but the starting point of our political activity.

Sanan minor määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja