VaihtoautotBlogitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan missing käännös englanti-suomi

 • hävinnyt
  Meillä on erittäin paljon ongelmia ratkaistavana Romaniassa ja Bulgariassa, joissa korruptio on levinnyt laajalle ja suuria summia EU:n varoja on hävinnyt. We have a great many problems to contend with in Romania and Bulgaria, with widespread corruption, with a lot of money, a lot of European money that has gone missing.
 • hukassa
 • hukkunut
  Mielestäni Kölnin, Helsingin ja Feiran päätöslauselmat on käännetty päälaelleen, ja jos olisin luokanopettaja, antaisin teille tekstistä arvosanaksi nelosen, sillä ajatus on hukkunut matkalla tyystin. As I see it, the resolutions adopted at Cologne, Helsinki and Feira have been turned on their heads, and, if I were a schoolteacher, I would give you nought out of ten for missing the point.
 • kadonnut
  UNFPA:n mukaan yksin Aasiassa on ”kadonnut” vähintään 60 miljoonaa tyttöä. According to the UNFPA, in Asia alone, at least 60 million girls are 'missing'. Keskustelemme inhimillisestä tragediasta - siitä, että ihmisiä on kadonnut. We are debating a human tragedy; the tragedy of our missing fellow human beings. Kokonaisia kyliä on kadonnut, ja tuhansien ihmisten uskotaan kuolleen tai kadonneen. Whole villages have disappeared and there are a thousand people thought dead or missing.
 • kateissa
  Sielläkin useita ihmisiä on edelleen kateissa. There, too, there are many people missing. Tällä hetkellä enää yksi henkilö on kateissa. At the moment only one person is still missing. Hallituksen korkeita virkamiehiä on kateissa. Many of the high government officials are missing.
 • puuttuva
  Sen jälkeen puuttuva toimivalta ei ole ollut enää ongelma. The missing competence thus ceased to be a problem. Lisäksi yksi puuttuva tekijä on mielestäni digitaalistrategia. Lastly, one element missing for me is the digital agenda. Mielestäni yksi puuttuva palanen on vähittäismarkkinat. I think that one of these missing links is the retail market.

Sanan missing määritelmät

Esimerkit

 • my missing socks
 • missing data point
 • Joe went missing last year

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja