TV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan mitigate käännös englanti-suomi

 • helpottaa
  Helpotin koti-ikävääni pullollisella koskenkorvaa.Ensimmäiset päivät ovat raskaita, mutta kyllä se siitä helpottaa.Uudistuksella pyrimme helpottamaan verkkokaupassa asiointia.
 • lieventää
  Tästä syystä yritämme lieventää mietinnön huonoimpia puolia. We therefore aim to mitigate its worst aspects. Emme voi kesyttää niitä, mutta voimme yhdessä lieventää niiden aiheuttamia tuhoja. We cannot tame them, but we can collectively mitigate their devastation. On minulla hyviäkin uutisia: ongelmaa voidaan lieventää. I do have one piece of good news, however: the problems can be mitigated.
 • lievittää
  Silloin syntyy painetta lievittää toimenpiteitä ja sallia lisää poikkeuksia. Then pressure arises to mitigate measures and to permit more exclusions. Nämä keskustelut on yhdistettävä, jos haluamme torjua ilmastonmuutosta ja lievittää sen vaikutuksia. These two debates must be rolled into one if we want to fight climate change and mitigate its effects. Uskomme myös, että on paikallaan tutkia keinoja lievittää muita mahdollisia uhkatekijöitä. We also believe that it is worth checking how any additional threat to this species might be mitigated.
 • pienentää
 • vähentää
  Meidän on siten löydettävä keinoja vähentää ratkaisusta seuraavia riskejä. Therefore we must find ways to mitigate the subsequent risks. Älyautotekniikalla näitä ongelmia voidaan vähentää ja ne voidaan jopa poistaa. Intelligent car technology makes it possible to mitigate or even eliminate these problems. Minäkin haluan vähentää kärsimyksiä, mutta en voi hyväksyä sellaisia termejä kuin " Troijan hevoset" . I too want to mitigate suffering, and references to Trojan Horses are misplaced in my view.

Sanan mitigate määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja