HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeVaihtoautotBlogit

Sanan mixture käännös englanti-suomi

  • sekoitusTämä on sekoitus epärehellisyyttä ja naurettavuutta. That is a mixture of disingenuousness and absurdity. Se näyttää olevan sekoitus taikasanoja, minimalismia ja sanahelinää. It would seem to be a mixture of magic words, minimalism and mumbo-jumbo. Kulttuurista peräisin olevien ajatusten pinnallisen jäljentämisen luoma sekoitus johtaa köyhtymiseen. The mixture created by a superficial reproduction of ideas taken from culture leads to impoverishment.
  • mikstuura
  • sekoittaminenSekoittaminen on täällä kielletty, lusikka on hämmentämistä ja kakkua varten.Käy se sekoittaminen ilman konettakin, mutta kone estää näppihäiriöt.
  • yhdistelmäTämä on vaarallinen yhdistelmä, joka uhkaa meitä kaikkia. This is a dangerous mixture that threatens us all. Mielestäni tämä on eräänlainen yhdistelmä italialaista ja ruotsalaista kulttuuria parhaimmillaan. In my view, it is a little bit of a mixture of the best that the Italian and Swedish cultures have to offer. Alueen kriittisen väestöpaineen huomioon ottaen tämän kansanmurhaideologian ja yhteiskunnan pitkälle edenneen sotilaallistumisen yhdistelmä on räjähdysaltis poliittinen yhdistelmä. In view of the critical demographic pressure in the region, the combination of this genocidal ideology and the advanced militarization of society creates an explosive political mixture.

Sanan mixture määritelmät

Esimerkit

  • The mixture of sulphuric acid and water produces heat.
  • An alloy is a mixture of two metals.
  • The day was a mixture of sunshine and showers.
  • A teaspoonful of the mixture to be taken three times daily after meals

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja