HoroskooppiTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan monitoring käännös englanti-suomi

  • monitorointi
    Ihmisoikeuksien monitorointi tarkoittaa käytännössä juuri näiden ihmisoikeusnormien soveltamisen valvontaa. Monitoring human rights in practice means monitoring the application of these human rights standards.
  • valvonta
    MIKE-järjestelmä (norsujen laittoman tappamisen valvonta) ei toimi. MIKE (monitoring of illegal killing of elephants) does not work. Se ei ole mitenkään uutta tai tavatonta, mutta tarkka valvonta on välttämätöntä. That is not new or unusual, but accurate monitoring is essential. Me voimme kannattaa sanaa " valvonta" , mutta emme sanaa " kontrolli" . We can support the word 'monitoring' but not 'control' .
  • seuranta
    Myös seuranta on otettava vakavasti. Monitoring too must be taken seriously. Olisi myös järjestettävä osapuolten suorittama täysimittainen seuranta. Full monitoring by the interested parties should also be arranged. Seuranta on ehdotuksen avainsana. Monitoring is actually the key word in this proposal.

Sanan monitoring määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja