TietovisatViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan more käännös englanti-suomi

 • enemmän
  Enemmän Eurooppaa tarkoittaa myös enemmän rahaa. More Europe also means more money. Mitä enemmän on vapautuksia, sitä enemmän on petosta. The more exemptions, the more fraud. On mahdollista tehdä vielä enemmän ja enemmän on myös tehtävä. More can be done and more needs to be done.
 • -mpi
 • enempi
  EU:n talousarviosta on aina sanottu, ettei enempi onnistu vähemmällä rahalla, mutta tämä on nyt osoittautunut mahdolliseksi. What has always been said about the EU budget as a whole - that you cannot do more for less money - has now proved possible. enempi osaAsian enempi käsittely.
 • tarkemmin
  Käsittelen niitä tuonnempana tarkemmin. I will get to them in more detail. Tarvitaan lisää tarkemmin kohdennettuja sanktioita. More and more targeted sanctions are needed. Minäpä selitän hieman tarkemmin, mitä tarkoitan. Let me explain myself a little more.
 • useampi
  Yhä useampi välikohtaus on yhä selittämättä. More and more incidents remain unexplained. Mutta aina on " muttia" , yksi tai useampi.But there is always a 'but' . Sometimes more than one. Ei voida hyväksyä, että yhä useampi kansalainen tulee huijatuksi. It is unacceptable that more and more citizens are being scammed.

Sanan more määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja