ReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan moving käännös englanti-suomi

  • koskettavaEilinen kymmenen uuden lipun nostotilaisuus oli hieno ja koskettava, mutta yleisö oli kovin valkoihoista. The ceremony of raising the ten new flags yesterday was wonderful and moving, but the image it presented was exclusively white. Arvoisa puhemies, tämä on minulle koskettava hetki, sillä tämä on neitsytpuheeni Euroopan parlamentissa, ensimmäinen kerta, kun käytän keskustelussa puheenvuoron. Mr President, this is a moving moment for me as it is my maiden speech in the European Parliament, the first time I have taken the floor in a debate. Mainitsin Elena Bonnerin, mutta olisin voinut mainita heistä kenet tahansa, ja Hu Jian vaimon video oli hyvin koskettava: hän on osoittanut suurta rohkeutta. I spoke of Elena Bonner, but I could have spoken of any of them, and of course the video of Hu Jia's wife was very moving: she has shown great courage.
  • liikkuvaEuroopan unioni on liikkuva kohde, jonka yhteinen säännöstö on jatkuvassa muutostilassa. The European Union is a moving target with the constantly evolving.
  • liikuttavaSopimukseen pääseminen oli erittäin liikuttava hetki. It was a very moving moment when the agreement was reached. Edellinen palkinnon luovuttaminen oli niin liikuttava tilaisuus, että olemme luullakseni yhä hieman sen pauloissa. I think the last award was so moving that we are still a little in awe of what has happened. Jäsen Borghezion puhe oli liikuttava: kansojen oikeudet olisi asetettava yksilön oikeuksien edelle. A moving speech from Mr Borghezio: the right of peoples should prevail over the right of individuals.

Sanan moving määritelmät

  • That moves or move
  • That causes someone to feel emotion
  • The relocation of goods

Esimerkit

  • moving pictures
  • The rats movings are willed movements.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja