ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatJääkiekon MMViihdeBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan multiple käännös englanti-suomi

  • monikerta
  • moniBrasilian korkein oikeus hylkäsi tänä iltana moninkertaisen murhaajan Cesare Battistin karkotuspyynnön. This evening, the Supreme Court of Brazil has refused the extradition of the multiple murderer, Cesare Battisti. En ole sosialisti, mutta jos tarvitaan yhtenäinen liikennejärjestelmä, valtionomistus on paras tapa - ei jakaminen moniin yksityisiin toimijoihin. I am not a Socialist, but if you need an integrated transport system, then state ownership is best - and not separation into multiple private hands. Moni ei olisi uskaltanut.
  • moninkertainenTiedän, että moninkertainen syrjintä on teille keskeinen kysymys. I know that the problem of multiple discrimination is fundamental to you. Yhdenvertaiset mahdollisuudet kattavat kaikki 13 artiklan perusteet, ja lopulta moninkertainen syrjintä on myös sisällytettävä niihin. Equal opportunities encompass all the criteria of Article 13, and multiple discrimination ultimately has to be included, too. Lisäksi sen avulla olisi poistettava valvontajärjestelmään osallistuvien eri tahojen suorittama moninkertainen sisäinen valvonta. What is more, it should ensure elimination of multiple internal controls by the various parties involved in the control framework.
  • useaUsea vanhus on yksinäinen. Useat vanhukset ovat yksinäisiä.Useat meistä ovat huolissaan asiasta.Pyysin häntä mukaan useita kertoja, mutta hän ei lähtenyt.

Sanan multiple määritelmät

Esimerkit

  • My Swiss Army knife has multiple blades
  • Some states do explicitly prohibit multiple citizenship
  • It was a multiple pregnancy: the woman had triplets
  • Multiple registrations are an increasing problem for many social networking sites

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja