ViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan mutual käännös englanti-suomi

  • keskinäinenKeskinäinen oikeusapu rikosasioissa Mutual legal assistance in criminal matters Niihin kuuluvat myös suvaitsevaisuus ja keskinäinen kunnioitus. They also include tolerance and mutual respect. Keskinäinen riippuvuutemme edellyttää avoimuutta ja luottamusta. Our mutual dependence requires openness and trust.
  • molemminpuolinenTässä on kyseessä molemminpuolinen luottamus ja uskottavuus. This is a question of mutual confidence and credibility. Näin ollen me ymmärrämme, mitä yhteisvastuu ja molemminpuolinen tuki merkitsevät. We therefore understand what solidarity and mutual support means. Molemminpuolinen ymmärrys on kysymys, jota on laiminlyöty aivan liian pitkään. Mutual understanding is an area that has been neglected for too long.
  • yhteinenArvoisa puhemies, yhteinen oikeudellinen alue perustuu vastavuoroiseen tunnustamiseen. Mr President, the common legal area is based upon mutual recognition. Tätä tiukkaa valvontaa on yhä harjoitettava, koska se on yhteinen etumme. This strict control must remain because we have a mutual interest in it. Jos sen unohdamme, maidemme yhteinen suojelupyhimys São Jorge eli Pyhä Yrjö on muistuttamassa meitä siitä. If we forget, our mutual patron saint, São Jorge, is there to remind us.
  • vastavuoroinenMihin tekijöihin vastavuoroinen tunnustaminen perustuu? On what elements is mutual recognition based? Viisumit / Maastapoistamispäätösten vastavuoroinen tunnustaminen Visas/Mutual recognition of decisions on expulsion Rikosasioita koskevien lopullisten päätösten vastavuoroinen tunnustaminen Mutual recognition of final decisions in criminal matters

Sanan mutual määritelmät

Esimerkit

  • They were mutual enemies
  • Mutual insurance
  • They had mutual fear of each other
  • They had a mutual love of the same woman

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja