ReseptitNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan native käännös englanti-suomi

 • alkuasukas
 • syntyperäinen
  syntyperäinen turkulainenHän puhuu ranskaa syntyperäisen tavoin.Hän on asunut 10 vuotta Pariisissa ja käy syntyperäisestä.
 • alkuperäinen
  Saamelaiset ovat alkuperäisiä Pohjolan asukkaita.
 • alueellinen
  Meidän on aika asettaa etusijalle perheviljelmät ja maaseutu - joka autioituu jatkuvasti - sekä alueellinen tuotanto ja kotoperäiset lajit. It is time to prioritise family farming and the countryside - which is becoming more and more deserted - as well as regional produce and native species. alueellinen päivystysalueellinen katastrofi
 • autoktoninen
 • kotoperäinen
  Esimerkiksi noin 45 % Kanariansaarilla asuvista lintulajeista esiintyy pelkästään näillä saarilla, eikä missään muualla maailmassa. Kun Suomen alueella ei ole yhtään täysyin kotoperäistä eli endeemistä lajia – lintua tai mitään muutakaan – Kanariansaarten pikkuruiseen pinta-alaan niitä mahtuu perästi 4000. Kanariansaaret eivät myöskään ole ainoita saaria, missä näkyy erikoisuuksia. Itse asiassa suurin osa maailman kotoperäisistä lajiesta elää saarilla.Bargum, Katja & Kokko, Hanna. Kutistuva turska ja muita evoluution ihmeitä. WSOY. Helsinki. 2008. ISBN 978-951-0-34020-2: s. 92
 • natiivi
  Flashistä on myös Linuxille natiivit binäärit.inkscapen natiivi tallennusmuoto on SVG
 • paikallinen
  Ennemminkin on aistittavissa suuntausta, että maahanmuutto ja maahanmuuttajat asetetaan ensisijaiseen asemaan kulttuuria tuettaessa, kun taas paikallinen kulttuuri ja perinne työnnetään sivuun. Rather, a trend can be perceived whereby migration and migrants are being increasingly placed at the heart of support for culture while native culture and tradition are pushed to one side. Viime joulukuussa paikallinen presidentti Leonid Markelov, jota pidetään vahvasti Moskova-mielisenä poliitikkona paikallisen kulttuurisen autonomian kustannuksella, valittiin uudelleen presidentiksi. Last December, the local president, Leonid Markelov, considered to be a strong pro-Moscow politician to the detriment of native cultural autonomy, was re-elected. Ravintolassa oli tarjolla vain paikallista ruokaa.
 • paikallinen asukas
 • [[paikallinen]] [[asukas]]

Sanan native määritelmät

 • aboriginal inhabitant of a region colonized by English-speaking people; in particular
 • An aboriginal inhabitant of a region colonized by English-speaking people; in particular
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja