TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan nature käännös englanti-suomi

  • luonto
    Luonto ei yksinkertaisesti salli sitä. Nature simply will not allow it. Jos luonto tuhoaa, ihmisten on jälleenrakennettava. If nature destroys, people rebuild. Korostaisin erityisesti LIFE-LUONTO-rahoitusvälinettä. I would stress the LIFE-NATURE strand in particular.
  • luonne
    Tämä on direktiivin todellinen luonne. That is the true nature of the directive. Tämä on direktiivin todellinen luonne. That is the true nature of this directive. Mikä sitten on OLAFin todellinen luonne? What, then, is the true nature of OLAF?
  • ympäristö
    Luonto ja ympäristö ovat tässä tekstissä suurimpia häviäjiä. Nature and the environment are the biggest losers in the current text. Kustannusten pitämiseksi kurissa ympäristö- ja maisema-arvot jätetään usein huomiotta. In an effort to limit costs, the interests of nature and the landscape are often overlooked. Jos yhtäältä talous ja toisaalta ympäristö taistelevat etusijasta, luonto ja ympäristö on asetettava etusijalle. If the economy and the environment are fighting for priority, nature and the environment have to come out on top.

Sanan nature määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja