TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitViihde

Sanan necessary käännös englanti-suomi

 • tarpeellinen
  Tämä keskustelu on erittäin tarpeellinen. This debate is very necessary. Minä vastasin: "Uudistus on ehdottoman tarpeellinen. I replied: 'Absolutely necessary. Se on tarpeellinen yhteisölle.It is necessary for the Community.
 • välttämätön
  Kompromissi oli todella välttämätön. Compromise was very necessary. Tutkimus on myöhässä, se on välttämätön. It is overdue, it is necessary. Vankila on nykyään välttämätön paha. Today, prison is a necessary evil.
 • krävs)''
 • tähdellinen
  Älä riko sitä, se on tähdellinen tarvekalu.
 • tärkeä
  Tämäkin on minusta tärkeä seikka. That too I see as being necessary. Se on tärkeä ja tarpeellinen mietintö. It is an important and necessary report. Kyseessä on tärkeä ja välttämätön toimenpide. This is an important and necessary measure.
 • tarvittava
  Kummaltakin toimenpiteeltä puuttuu näin ollen tarvittava oikeusperusta. Both measures thus lack the necessary legal basis. Niihin tarvittava investointi on tuntuva, mutta se ovat välttämätön. The investment required to do that is substantial, but necessary. Sillä on rahoituskysymyksissä tarvittava ammattipätevyys ja tarvittava riippumattomuus. It has the necessary competence in financial matters and it has the necessary independence.

Sanan necessary määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja