ReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihde

Sanan neglect käännös englanti-suomi

  • laiminlyödäKuinka sen siis voisi laiminlyödä! How can it be neglected, therefore! Meidän ei pidä laiminlyödä tätä perustaa. We should not neglect this foundation. Euroopan unionin politiikassa ei saa laiminlyödä kulttuuria. Culture must not be neglected in European policy.
  • lyödä laiminEmme saa kuitenkaan lyödä laimin turvallisuusseikkoja. However, we should not neglect the safety aspects. Mailla ei ole varaa lyödä laimin tätä aluetta valmistautuessaan jäsenyyteen. They cannot afford to neglect this area in their negotiations. Liettualla ei ole varaa lyödä laimin maatalousalaa. Lithuania cannot allow itself to neglect the agricultural sector.
  • laiminlyöntiKun tarkastelen SNCB:n infrastruktuuria, laiminlyönti on silmiinpistävä. When I look at the infrastructure of the SNCB, the neglect is striking. Opetuksen korostaminen on erinomainen tapa toimia, mutta laiminlyönti on helppoa. Placing the emphasis on education is an excellent way to go, but neglect is easy. Tämä laiminlyönti ei ole pelkästään Itävallan poliittinen ongelma vaan myös EU:n sisäinen ongelma. This sort of neglect is not unique to Austrian politics; it also exists within the EU.
  • sivuuttaaMitään EU:n turvallisuuteen liittyvää näkökohtaa ei voida sivuuttaa. No aspect of the EU's security can be neglected. Emme myöskään saisi sivuuttaa radiota, joka on hyvä tietolähde. We should also not neglect radio as a good way of getting information. Ei pidä sivuuttaa Euroopan parlamentin osallisuutta tähän politiikkaan. European Parliament involvement in these policies must not be neglected.
  • välinpitämättömyysTämä pitkään kestänyt rakenteellinen tilanne osoittaa, että todellisia ongelmia ovat välinpitämättömyys, köyhyys ja syrjäytyminen. This is a long-term structural effect showing that neglect, poverty and marginalisation are the real problems.
  • välinpitämättömyys; heitteillejättö (in Criminal code

Sanan neglect määritelmät

Esimerkit

  • to neglect duty or business; to neglect to pay debts
  • to neglect strangers

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja