TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitReseptitHoroskooppiViihde

Sanan new käännös englanti-suomi

 • uusiSakchai on uusi skotti ja uusi shetlantilainen. Sakchai is a new Scot and a new Shetlander. Uusi talous, the new economy, on tullut jäädäkseen myös Eurooppaan. The 'new economy' is here to stay, in Europe too. - (SL) Uusi transatlanttinen toimintaohjelma oli uusi vuonna 1995. - (SL) The New Transatlantic Agenda was new in 1995.
 • käyttämätönTiede-eliitin muodostuminen on erityisen tärkeätä uusien jäsenvaltioiden tiedeyhteisöille, joilla on huomattava ja tähän asti käyttämätön potentiaali. The appearance of an elite is of particular importance for the scientific sphere in the new Member States, which possess a considerable and hitherto untapped potential. Vain käyttämättömiä injektioneuloja voidaan käyttää.Lastenvaunut ovat jääneet käyttämättömiksi.
 • tuoreTuore presidentti siis sanoi näin hiljattain. That is a recent comment by a new president. Älkää kuitenkaan unohtako, että Luxemburgin prosessi on vielä melko tuore. However, do not forget that the Luxembourg process is still very new. Arvoisa puhemies, vaikka maataloustuotteiden ja elintarvikkeiden laatupolitiikkamme onkin tuore, se on epätäydellinen. Mr President, our quality policy for agricultural products and foodstuffs, although new, is incomplete.

Sanan new määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja