HoroskooppiViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan north käännös englanti-suomi

 • pohjoinenPohjoinen-etelä -yhteistyö ja huumausaineiden vastainen toiminta North/South cooperation to combat drugs Ymmärrän, että kyse ei ole pelkästään pohjoinen vastaan etelä -asetelmasta. I understand that this is not just a north versus south issue. Kenen puolella EU oikeastaan on maailmanlaajuisessa pohjoinen-etelä-konfliktissa? On which side does the EU really stand in the global North-South conflict?
 • pohjois-Pohjois-Kivu (Kongon demokraattinen tasavalta) North-Kivu (Democratic Republic of Congo) Pohjois-Kivussa ei ole paljoakaan ”hyviä tyyppejä”. There are not many 'good guys' in North Kivu. Pohjois-Kivu (Kongon demokraattinen tasavalta) (äänestys) North-Kivu (Democratic Republic of Congo) (vote)
 • pohjaVeneessä on kaksi pohjaa, sisäpohja ja ulkopohja.Suksen pohjat vaatisivat hiomista.Puuro paloi pohjaan.
 • pohja-
 • pohjoiseenBukarestista pohjoiseen on jo rakennettu 92 kilometrin pituinen osuus. A 92 km section to the north of Bucharest has already been built. Ei ihme, etteivät he usko pohjoiseen, joka ei ole vieläkään antanut rahoja. No wonder they have no faith in the North, which has not produced that money yet. Minun tapauksessani tarkoitan Ruotsia, Suomea ja Pohjois-Eurooppaa, 2 0-2 500 kilometriä täältä pohjoiseen. In my case this concerns Sweden, Finland and Northern Europe, 2 0-2 500 km north of here.
 • pohjoisnapaHaluamme Pohjoisnapa-alueen, joka on puhdas ja ennen kaikkea jolla ei ole sotajoukkoja. We want a North Pole that is clean and above all without troops. Luonnollisesti Pohjoisnapa ja Etelänapa, arktinen alue ja Etelämanner poikkeavat toisistaan. Obviously, there is a difference between the North Pole and the South Pole, the Arctic and the Antarctic. Pohjoisnapa-alueesta on etua kaikille, ja sitä on suojeltava velvoittavalla peruskirjalla, jossa Euroopan unionilla on oltava merkittävä rooli. The North Pole is a global asset that must be protected by a binding charter, in which the European Union must play a leading role.

Sanan north määritelmät

 • The Union during the American Civil War
 • The northern part of any region, especially
 • A group of countries mainly lying north of the equator, including most of the West and the First World and much of the Second World

Esimerkit

 • The North lost most battles early in the war.
 • In economic terms, the North controls four-fifths of the income earned anywhere in the world.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja