TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitReseptitTietovisat

Sanan notion käännös englanti-suomi

 • käsitys
  Tämänpäiväinen äänestys osoitti, että tämä käsitys ylittää kaikki poliittiset erimielisyydet. Today's vote shows that this notion extends beyond all political differences. Käsitys siitä, että perustuslaki on laajentuneen unionin toiminnan edellytys, on pelkkää satua. The notion that the Constitution was essential for an enlarged Union is clearly a myth. Jos jollain on romanttinen käsitys rahapelitoiminnasta, minun on aiheutettava hänelle pettymys. If anyone has a romantic notion of gambling, then I have to disappoint them.
 • aikomus
  Aikomukseni on alkaa lenkkeillä ja juosta maraton, sitten kun kiireet helpottavat.Monille asiat jäävät pelkiksi aikomuksiksi.
 • käsite
  Yhteenkuuluvuus on käsite, johon ei kuulu poissulkeminen. Cohesion is a notion that excludes exclusion. Integraatiovalmiuden käsite ei ole mikään uusi asia. The notion of integration capacity is nothing really new. Oikeusasiamiehen käsite on itse asiassa peräisin Pohjoismaista. Indeed the notion of an ombudsman is originally a Nordic one.
 • mielikuva
  Viime vuosina ajankohtaiseksi noussut mielikuva, jonka mukaan kuluttajat eivät piittaa vodkan valmistusaineista, on virheellinen. The notion, current in recent years, that consumers are indifferent to the ingredients from which vodka is produced is misconceived.

Sanan notion määritelmät

Esimerkit

 • Yankee notions
 • I have a notion to do it

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja