BlogitReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan number one käännös englanti-suomi

  • paras
  • pieni hätä
  • suurinSe on suurin huolenaiheeni, ja mielestäni sen pitäisi olla EU:n suurin huolenaihe. This is my number one concern, and I think it should be the number one concern in Europe. Venäjä on nimittäin kolmanneksi suurin kauppakumppanimme ja me sen suurin kauppakumppani. Indeed, Russia is our third trading partner and we are their number one trading partner. Se on Korean suurin ulkomainen sijoittaja ja sen kolmanneksi suurin kauppakumppani. It is the number one foreign investor in Korea and the third largest trade partner for Korea.
  • tärkeinLuotonannon vapauttaminen on tällä hetkellä tärkein tavoite. Freeing up lending is the number one priority today. Tämä on nyt ja jatkossakin tärkein tavoitteemme. This is and will remain our number one objective. EU on Mercosurin tärkein kauppa- ja investointikumppani. The EU is Mercosur's number one trade and investment partner.
  • ykkönenTässä on nolla, numero ykkönen ja risti. There is a zero, a number one and a cross. Tehkää selväksi se, että Eurooppa on maailmankaupan ykkönen! Make it clear that Europe is the number one player in world trade! Sen enempää Yhdysvallat kuin Kiinakaan eivät ole sitä suurempia, toisin kuin useimmiten väitetään keskusteluissa siitä, kuka on tai kenestä tulee maailmantalouden ykkönen. Neither the US nor China is larger, contrary to what is usually stated in discussions on what is and what will be the number one global economy.
  • ykkös- numero yksi

Sanan number one määritelmät

Esimerkit

  • Commuting to work is the number one reason to own a car
  • He is my enemy number one

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja