BlogitHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautot

Sanan obligation käännös englanti-suomi

  • velvollisuusTällöin meillä on velvollisuus toimia. We then have an obligation to take action. Euroopan parlamentilla on kaksinkertainen velvollisuus. The European Parliament has a double obligation here. Etusijalle on asetettava kansalaisten terveydensuojelun takaamisen velvollisuus. The obligation to safeguard public health is paramount.
  • sitoumusSe, minkä hyväksymme, on Euroopan viranomaisten sitoumus toimia paljon aktiivisemmin ilmansaasteen torjumisessa. What we would be adopting is an obligation on the part of European authorities to play a much greater role in combating air pollution. Koti on yleensä suurin elämän aikana tehty hankinta, ja sen ostamiseen käytettävä asuntoluotto on suurin taloudellinen sitoumus valtaosalle ihmisistä. A home is usually the largest purchase made in a lifetime, and the related mortgage is the most important financial obligation most people ever have. Asuntolainasopimuksen allekirjoittaminen on usein tärkein ja suurin rahataloudellinen sitoumus, johon kuluttaja ryhtyy työssäkäyntiaikanaan. Signing a home loan agreement is often the most important and the biggest financial obligation a consumer takes on in his working life.
  • sitoutuminenTe toteatte molemmat, että sitoutuminen kulttuuriseen monimuotoisuuteen on perustamissopimuksesta johtuva velvoite. The commitment to promote cultural diversity is an obligation, you both say, in the Treaty.

Sanan obligation määritelmät

Esimerkit

  • X shall be entitled to subcontract its obligation to provide the Support Services. <>

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja