HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan obvious käännös englanti-suomi

 • ilmeinen
  Tämänhetkinen vastaus on mielestäni ilmeinen. I think the answer today is obvious. Mielestäni vastaus tähän on ilmeinen. I think the answer to this is obvious. Näiden kahden välinen yhteys on kuitenkin ilmeinen. Now, the link between the two is obvious.
 • ilmiselvä
  Ensimmäinen suunta on ilmiselvä. The first one is fairly obvious. Tämä on ilmiselvä silmänkääntötemppu. This is an obvious sleight of hand. Psykologinen ulottuvuus on ilmiselvä. The psychological dimension is obvious.
 • itsestäänselvä
  Myös minä olen varma, että parlamentista tämä linja on itsestäänselvä. I am also sure that Parliament views this as the most obvious line. Jos tutkimme Euroopan historiaa, huomaamme, ettei kyseinen järjestelmä ollut niin itsestäänselvä ratkaisu 50 vuotta sitten. If we look at the history of Europe, we see that that was not so obvious fifty years ago. Meidän pitäisi kuitenkin ottaa näin itsestäänselvä ajatus, että meillä on yhteinen intressi maailmanlaajuisessa ekologisessa vakaudessa, mukaan tekstiin. We actually had to include in the text such obvious ideas, as that there was a common interest in global environmental stability.
 • silmiinpistävä
  Siinä on toki silmiinpistävä ero, käsitteleekö perusoikeuksia toimeenpaneva elin vai hallinto vai tekeekö sen parlamentti. There is then an obvious difference, whether an executive body or the administration work on the fundamental rights, or whether a Parliament does this. On myös eräs toinen, ehkä vähemmän silmiinpistävä, mutta minusta yhtä häpeällinen päätös, joka olisi kumottava mahdollisimman pian. There is one other decision, perhaps one that is less obvious, but one that, in my eyes, is also shameful and that needs to be reversed, and reversed as soon as possible. Hänen asunsa oli silmiinpistävä.

Sanan obvious määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja