HoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan obvious käännös englanti-suomi

  • ilmeinenTämänhetkinen vastaus on mielestäni ilmeinen. I think the answer today is obvious. Mielestäni vastaus tähän on ilmeinen. I think the answer to this is obvious. Näiden kahden välinen yhteys on kuitenkin ilmeinen. Now, the link between the two is obvious.
  • ilmiselväEnsimmäinen suunta on ilmiselvä. The first one is fairly obvious. Tämä on ilmiselvä silmänkääntötemppu. This is an obvious sleight of hand. Psykologinen ulottuvuus on ilmiselvä. The psychological dimension is obvious.
  • itsestäänselväMyös minä olen varma, että parlamentista tämä linja on itsestäänselvä. I am also sure that Parliament views this as the most obvious line. Jos tutkimme Euroopan historiaa, huomaamme, ettei kyseinen järjestelmä ollut niin itsestäänselvä ratkaisu 50 vuotta sitten. If we look at the history of Europe, we see that that was not so obvious fifty years ago. Meidän pitäisi kuitenkin ottaa näin itsestäänselvä ajatus, että meillä on yhteinen intressi maailmanlaajuisessa ekologisessa vakaudessa, mukaan tekstiin. We actually had to include in the text such obvious ideas, as that there was a common interest in global environmental stability.

Sanan obvious määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja