VaihtoautotViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan occur käännös englanti-suomi

 • tapahtua
  Sen pitää tietenkin tapahtua vastavuoroisuuden pohjalta. This must of course occur on the basis of reciprocity. On hyvin selvää, että sielläkin voi tapahtua uusia rikkomuksia. It is very clear that there, too, new violations may occur. Itse asiassa Euroopassa saattaa tapahtua myös vastaavia tapahtumia. In fact, there is a risk of similar episodes occurring in Europe, too.
 • esiintyä
  Tällaisia viiveitä ei saa enää esiintyä. We cannot allow delays of this kind to occur again. Puhun kaikenlaisista petoksista, joita voi esiintyä unionin toimielimissä. I am including all types of fraud which could occur in the European institutions. Olivatpa terrori-iskujen motiivit mitkä hyvänsä, iskuja voi esiintyä missä ja milloin tahansa. Whatever their motives may be, these terrorist acts can occur in any place, at any time.
 • sattua
  Se olisi voinut sattua myös Italiassa, Saksassa, Itävallassa, sen me kaikki tiedämme. We all know that it could have occurred in Italy, Germany or Austria. Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, eläinkuljetusten aikana voi sattua kammottavia asioita. Mr President, ladies and gentlemen, terrible things occur during the transport of animals. Kaikki liikenneonnettomuudet rekonstruoidaan ja tutkitaan sen selvittämiseksi, miten kyseinen onnettomuus on voinut sattua. Every road accident is reconstructed and it is investigated how such an accident could have occurred.
 • käydä
  Kun tämä ehdotus astuu voimaan, näin ei pitäisi enää käydä. When this proposal comes into effect that should no longer occur. Juuri näin uhkaa nimittäin käydä BRCA1- ja BRCA2 -geenien patentoinnissa. Yet this is exactly what threatens to occur following the award of patents on the BRCA 1 and BRCA 2 genes. Kilpailua käydään periaatteessa satamissa, tai sitä pitäisi käydä siellä, jos yhteisön kaikkia määräyksiä sovellettaisiin. In principle, it occurs within ports or should do so, if all the Community regulations are brought into play.
 • tarjoutua
 • tulla mieleen
  Miten Slovakian ympäristöministeriölle edes voi tulla mieleen tällaisen voimalan kannattaminen ja suositteleminen? How can it even occur to the Slovak Ministry of the Environment to support and recommend such a power plant?

Sanan occur määritelmät

Esimerkit

 • The liftoff will occur in exactly twelve seconds
 • I will write if the opportunity occurs
 • The chemical monofluoroacetate occurs in all parts of Dichapetalum cymosum, and is responsible for its toxic effects

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja