ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan occurrence käännös englanti-suomi

  • tapahtuma
    Jokainen myöntää, että sijoituksiin liittyvän pyramidijärjestelmän romahtaminen on ollut traaginen tapahtuma monelle albanialaiselle, joka on menettänyt elinikäiset säästönsä. Everyone agrees the failure of the investment pyramid-schemes has been a tragic occurrence for numerous Albanians who have lost their life savings. Laajentuminen on historiallinen tapahtuma, jota sekä komissio että puheenjohtajavaltio Tanska ovat mielestäni valmistelleet erityisen pätevästi. Enlargement is a historic occurrence for which, in my opinion, both the Commission and the Danish Presidency have prepared the ground most competently. Monet parlamentin jäsenet ovat todenneet, ja minäkin haluan korostaa sitä, että tämä on harvinainen tapahtuma ja komission täytyy ottaa se huomioon lopullisessa päätöksessä. Numerous members have said and I too wish to emphasise the fact that this is a rare occurrence and must of necessity be taken into account in the Commission's final decision.
  • ilmiö
    Ihmisoikeusloukkaukset ovat todellakin jokapäiväinen ilmiö EU:n uudessa naapurimaassa. Indeed, human rights abuses are an everyday occurrence in the EU's new neighbour. Maahanmuutto on täysin normaali ja erittäin toivottava ilmiö, joka nyt vain on ominaista maahanmuuttomaille. This immigration is a completely normal and very desirable occurrence which distinguishes immigration countries. Monet miehet ja myös naiset ajattelevat vieläkin, että naisiin kohdistuvasta väkivallasta on tullut harvinainen ilmiö Euroopan unionissa. Many people, men but also women, still think that violence against women has become a rare occurrence within the European Union.
  • sattuma
  • tapaus
    Tämä ei ole tavaton tapaus Yhdistyneessä kuningaskunnassa. This is not an unusual occurrence in Britain. Tämä on ainutlaatuinen tapaus demokraattisessa politiikassa, eikä sitä voida hyväksyä. This is a unique occurrence in democratic politics that is unacceptable. Se on päätöslauselman hylänneiden kannalta häpeällinen tapaus, joka merkitään parlamentin aikakirjoihin. It is a shameful occurrence, on the record of this House, for those people who did it.

Sanan occurrence määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja