BlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiNauris.fiVaihtoautot

Sanan offence käännös englanti-suomi

 • rikos
  Toistaiseksi se on ollut rikos vain kuudessa valtiossa. Currently it has been an offence in only six. Jos tavallinen kansalainen tekisi niin, se olisi rikos ja hän joutuisi siitä vankilaan. If you do that as a private citizen, it is a criminal offence. Kuten komission jäsen Klinz myös perustellusti totesi, petos on rikos. In addition, as Mr Klinz has rightly said, fraud is an offence.
 • harmi
 • hyökkäys
  Tämä unkarilaisvähemmistön jäseneen kyseisessä Serbian maakunnassa kohdistunut hyökkäys ei suinkaan ole ainoa lajissaan. This offence against a Member of the Hungarian minority in the Serbian province is by no means an isolated incident. Väite, että tiedonvälityksen vapaus on evätty Italiassa, on merkittävä ja opportunistinen hyökkäys yhtä lännen suurta demokratiaa vastaan. To declare that freedom of information is denied in Italy is an instrumental and opportunistic offence against one of the West's greatest democracies.
 • loukkaus
  Tämä on loukkaus eurooppalaisia veronmaksajia kohtaan. That is an offence against Europe’s taxpayers. Sivistyneessä yhteiskunnassa loukkaus ei voi koskaan olla väkivallan peruste. In a civilised society, offence can never be grounds for violence. Se on selvä loukkaus heidän henkilökohtaista koskemattomuuttaan ja ihmisarvoaan kohtaan. That is a manifest offence against their personal integrity and against the dignity of every human being.
 • rike
  En ymmärrä, miten se voi olla rangaistava rike. I cannot understand how it could be a punishable offence.
 • rikkomus
  Meidän mielestämme markkinoiden väärinkäyttö on rikkomus, joka on hyvin samanlainen kuin muutkin omaisuusrikokset, esimerkiksi petos. It is our opinion that market abuse is an offence very similar to other offences against property, such as fraud. Kun kaikkea näkee markkinoilla saatavana, voi helposti uskoa, että tuotteiden väärentäminen on mitätön rikkomus. When you see everything available on the market, you might well think that product piracy is a trifling offence. Tosiasia on, että useilla jäsenvaltioiden lainopillisilla viranomaisilla on eriävä näkemys siitä, mikä on vakava rikkomus. The reality is that judicial authorities in various Member States have differing views on what constitutes a serious offence.
 • rikosilmoitus

Sanan offence määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja