TV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan on purpose käännös englanti-suomi

  • tahallaanOn tahallaan tehty järjetön rakenne. Haetaan sadalla autolla yhden auton kuorma kaupunkien ulkopuolelta. An irrational structure has been created on purpose It takes a hundred cars to pick up the equivalent of one car load, from outside the city. Hän rikkoi sen tahallaan!Vuonna 2011 joka kuudes tulipalo oli tahallaan sytytetty.
  • tarkoituksellaPainotan, että käytän tarkoituksella ilmaisua "ensimmäinen tarkistus". I stress that I use the words 'first review' on purpose. Kuvauksesta on usein tarkoituksella tehty monimutkaisempi, jotta patentin muodosta voidaan tehdä epäselvä ja monimutkainen. The description is frequently made more complex on purpose in order to obscure and complicate the form of the patent.
  • tahallisesti
  • tarkoituksellisestiNäin tehdään tarkoituksellisesti, jotta saataisiin tekosyy toteuttaa hyökkäys. It has been imposed on purpose to give a pretext for intervention. Yleistän tarkoituksellisesti, koska en halua osoitella sormella yksittäisiä jäsenvaltioita, jotka kieltäytyvät ilmaisemasta kantaansa tästä tärkeästä asiasta. I am generalising on purpose because I do not wish to point the finger at individual Member States that refuse to express their opinion on this important issue. Olen tarkoituksellisesti luopunut muutosten tekemisestä siihen, ei siksi, että se on minusta niin suuri, vaan koska uskon, että raportoinnin yhteydessä tulee paljastumaan, onko se liian pieni. I have not made any changes on purpose, not because I think the budget is generous but because I think that it will appear from the reports whether the budget is too tight.

Sanan on purpose määritelmät

Esimerkit

  • That wasnt an accident! You did it on purpose!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja