HoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan on average käännös englanti-suomi

  • keskimäärinMitä siis jää keskimäärin jäljelle? What will be left then, on average? Kukin yritys työllistää keskimäärin viisi ihmistä. On average each company employs five people. Syntyvyys on keskimäärin noin 1,5 lasta, mikä on liian vähän. A birth rate of about 1.5 on average is too low.
  • tyypillisesti
  • yleensäSe johtaa yleensä korkeaan tuottoon. This leads on average to higher returns. Aiemmin luovutusmenettely kesti yleensä keskimäärin yhdeksän kuukautta, mutta nyt se kestää enää keskimäärin 40–45 päivää. Until now, it generally took on average nine months, but the average time has now been reduced to between 40 and 45 days. Vaikka naisilla on yleensä korkeampi koulutus, he ansaitsevat keskimäärin 15 prosenttia vähemmän kuin miehet samasta tai samanlaisesta työstä. Despite the fact that women generally have a higher education, they earn on average 15% less than men for the same or similar work.

Sanan on average määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja