BlogitTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotJääkiekon MMTV-ohjelmatReseptit

Sanan on the contrary käännös englanti-suomi

  • päinvastoinPäinvastoin, mietinnössä puolustetaan sitä. On the contrary, it defends it. En usko, että tuo päinvastoin. I believe not - on the contrary. Se on päinvastoin valttikortti. It is, on the contrary, an asset.
  • kun taas
  • pikemminkinPäinvastoin se on pikemminkin kasvamaan päin. On the contrary, it is now actually widening. Pikemminkin kaikki on pysähtynyt. On the contrary, everything came to a standstill. Pikemminkin päinvastoin, Iranin pitkä historia todistaa tämän. On the contrary, Iran's long history shows us this.
  • sitä vastoinSitä vastoin olemme päässeet vuorovaikutuksen vaiheeseen. On the contrary, we have entered an interactive phase. Sitä vastoin joudumme maksamaan kovan hinnan pyrkimyksistämme. On the contrary, we will pay a hefty price for all our efforts. Viivästymiset johtuvat sitä vastoin komission kauan kestävistä menettelytavoista. On the contrary, these management committees are a quality check.
  • toisinToisin kuin tekstissä todetaan, me haluamme lisätä pakollista luotsausta. On the contrary, we want more compulsory pilotage. Siinä päinvastoin käännetään selkä kuluttajan - toisin sanoen työntekijän - eduille. On the contrary, it turns away from the consumer's - by which I mean the worker's - interests. En tekisi mitään toisin!

Sanan on the contrary määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja