HoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmat

Sanan on the way käännös englanti-suomi

  • matkallaOlemme nyt matkalla kohti vihreämpää Eurooppaa. We are now on the way to a greener Europe. Hän kuoli Vladivostokissa, matkalla kohti päämääräänsä. He died near Vladivostok, on the way to his destination. Minkälaisen hyvän haltijan hän on kohdannut matkalla Dublinista Brysseliin? Which fairy touched him on the way from Dublin to Brussels?
  • tiedossaKiitän komission jäsentä vastauksesta ja totean hänelle olevani iloinen kuullessani, ettei protektionismi ole palaamassa, koska se merkitsisi sitä, ettei elpymistä olisi tiedossa. Let me thank the Commissioner for his reply and say to him that I am glad to hear that protectionism is not on the way back because that would indicate that there is not going to be a recovery.
  • tulossaRatkaisuja on jo olemassa ja uusia on tulossa. Solutions already exist and more are on the way. Tiedämme jo, että uusia jäsenyyshakemuksia on tulossa. We already know that new applications for EU membership are on the way. Olemme kuulleet, että ensimmäisen rautatiepaketin uudelleentarkastelu on tosiaan tulossa. We hear that a revision of the first railway package is indeed on the way.

Sanan on the way määritelmät

Esimerkit

  • Dont panic! Reinforcements are on the way.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja