Nauris.fiReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan on the whole käännös englanti-suomi

 • kokonaisuutena
 • ylipäänsä
  Työllisyyspolitiikka on ylipäänsä tärkeää. Employment policy is important on the whole. Tästä kysymyksestä olisi ylipäänsä keskusteltava paljon laajemmin erityisesti jäsenvaltioissa ja asianosaisten toimijoiden kanssa. On the whole, the matter needs further discussion, particularly in the Member States and with the players concerned. Valiokunnan vaatimus, jonka mukaan päämääränä pitää olla, että rikki poistettaisiin ilman saastuttajana ylipäänsä, on selkeä parannus. The committee's requirement that the objective should be the elimination of sulphur as a pollutant is, on the whole, a definite improvement.
 • ylipäätään
  Kindermannin mietinnön kriteerien pitäisi ylipäätään olla sovellettavissa myös Itämeren tilanteeseen. On the whole, the criteria in Mr Kindermann's report ought to be applied to the Baltic Sea, too.
 • kaiken kaikkiaan
  Olemme kaiken kaikkiaan tyytyväisiä. On the whole we are satisfied. Tämä on kaiken kaikkiaan erittäin rohkaiseva mietintö. On the whole, this is a very encouraging report. Kaiken kaikkiaan kaupankäyntiä Kiinan kanssa on pidettävä hyvänä asiana. On the whole, trade with China is to be welcomed.
 • yleensä
  Puolueeni ja maani ovat yleensä ottaen Eurooppa-myönteisiä. My party and my country are pro-Europe on the whole. Varustamot suhtautuvat yleensä epäilevästi tällaisiin ehdotuksiin. On the whole, the shipowners are sceptical about such proposals. Muistamme tämän asian aina silloin tällöin, mutta yleensä pyrimme unohtamaan koko jutun. Every now and then we call this fact to mind, but on the whole we tend to ignore it.
 • ylimalkaan

Sanan on the whole määritelmät

Esimerkit

 • The language was wrong for the period, but, on the whole, I enjoyed the film.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja