Nauris.fiBlogitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan oppress käännös englanti-suomi

 • ahdistaa
 • alistaa
  Päinvastoin viidakon laki, joka vallitsee rajoittamattomassa kapitalismissa mahdollistaa sen, että hyväosaiset voivat alistaa ja käyttää hyväkseen huono-osaisia. On the contrary, the law of the jungle that prevails in unbridled capitalism enables the 'haves' to oppress and exploit the 'have-nots'. MKO on turmeltunut järjestö, joka on käytännössä uskonnollinen lahko ja joka alistaa vakavasti omia jäseniään, myös leirillä. The MKO is a degenerate organisation, which is tantamount to a religious sect and which severely oppresses its own members, including within the camp. Ne ovat arvokkaita, mutta kansallinen itsemääräämisoikeus ja alueellisen koskemattomuus ei saa merkitä yhdellekään Euroopan maalle lupaa alistaa, karkottaa ja tehdä kansanmurha. These are important values, but no state in Europe may take national sovereignty and territorial integrity as a licence to oppress, displace or commit genocide.
 • sortaa
  Lisäksi hän sortaa omaa kansaansa pöyristyttävällä tavalla. What is more, he oppresses his own people in an appalling way. Mutta eikö demokratia voi sortaa tiettyjä ryhmiä? But is it not possible for a democracy to oppress certain groups? Lisäksi Venäjän keskusvalta sortaa kansallista vähemmistöä. In addition, Russia' s centralised power is oppressing a national minority.
 • mieltä
  Neuvosto ei ole sitä mieltä, että PKK:n liittäminen luetteloon lisäisi kurdiväestön tukahduttamistoimia Turkissa. The Council does not share the view that inclusion of the PKK on the list will lead to increased oppression of the Kurdish population of Turkey. Vai oletteko sitä mieltä, herra Schüssel, että sorretulta voidaan vaatia, että hänen on neuvoteltava sortajan kädet kurkullaan? Or do you think, Mr Schüssel, that you can ask the oppressed to negotiate while the hands of his oppressor are still around his throat?
 • painaa + + mieltä
 • [[painaa]] + ''genitive'' + [[mieli

Sanan oppress määritelmät

Esimerkit

 • The rural poor were oppressed by the land-owners
 • We were oppressed by the constant grey skies
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja