BlogitHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan option käännös englanti-suomi

  • vaihtoehtoTerrorismi on vaihtoehto: halveksittava, pelkurimainen ja raaka vaihtoehto. Terrorism is an option: a despicable, cowardly and cruel option. Tämä vaihtoehto on riittämätön. This is not a satisfactory option. Paikallaan odottaminen ei voi olla vaihtoehto. Standing still cannot be an option.
  • optioHaluaisin todeta, että tuottajajärjestöt ovat erinomainen optio. I would like to say that producer organisations are an excellent option. Emme uhkaa tällä, mutta meillä on tämä optio. We are not threatening to do this, but the option remains open to us. Komissiolla on nyt optio rikkomusmenettelyn aloittamiseen. The Commission now has the option of initiating an infringement procedure.
  • valintaTämän vuoksi kun valitaan poliittinen ryhmä teknisen ryhmän sijasta, se on samalla myös valinta avoimuuden puolesta. Choosing political groups over technical groups is the most transparent option. Toimintapolitiikkaa koskeva ehdotus perustuu toiseen vaihtoehtoon, mutta se ei ole millään muotoa paras valinta. The proposed policy stems from the second option, but it is by no means the best choice. Ensimmäinen periaate on se, että rajavalvonnan alalla solidaarisuus ei ole vapaaehtoinen valinta vaan velvollisuus. The first principle: solidarity in the area of external border control is not an option, but an obligation.
  • valinnanvapaus

Sanan option määritelmät

  • One of a set of choices that can be made.
  • The freedom or right to choose
  • To purchase an option on something.
  • To configure, by setting an option

Esimerkit

  • The new novel was optioned by the film studio, but theyll probably never decide to make a movie from it.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja